Hemtjänst

– i Huddinge kommun

Hemtjänst i Huddinge kommun

Vi startade vår hemtjänst i Huddinge kommun 2022. Vi har vårt kontor i centrala Huddinge. Majoriteten av vår omsorgspersonal i Huddinge är utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vi har även personal med specialkompetens inom äldreomsorg och demensvård. Vi har även ett demensteam som leds av en sjuksköterska. Alla våra medarbetare pratar svenska vi har även personal som pratar engelska, persiska, arabiska, polska, ryska, spanska, serbiska, turkiska.

Matservice

Vi tillagar gärna maten från grunden i ditt hem. Vi lagar alltid maten enligt dina önskemål. För oss är det viktigt att maten är näringsrik och vällagad. Personalen har kunskap om näringslära och bemötande vid måltider. Om du önskar så kan vi även leverera färdiga matlådor från närliggande restauranger.

Assistansporten har certificerats enligt ÄTUP som innebär att personalen får ett kunskapslyft inom måltider och nutrition för äldre.

För mer information kontakta oss!

Matservice hemtjänst i Huddinge kommun

Process för att bli kund hos oss

Hemtjänst via SoL är en biståndsbedömd insats. Du vänder dig direkt till den kommun du bor i där du tilldelas en biståndshandläggare.

Kontakta äldreförvaltningen i din kommun. Du tilldelas en biståndshandläggare.
Biståndshandläggaren gör en bedömning av ditt behov tillsammans med dig, i detta steg meddelar du även biståndshandläggaren vem som ska utföra din hemtjänst.
Har du valt oss så får vi en beställning direkt från din kommun.
Articles - Date
Så fort vi fått beställningen så tar vi kontakt med dig och bokar in ett hembesök.
Vid hembesöket träffar du din omsorgskontakt och de som planerar ditt schema. Tillsammans gör ni upp en genomförandeplan där du berättar hur du önskar att få din hjälp utförd.
Din hemtjänst startar!

Kontaktpersoner

rana-mohabbati

Rana Mohabbati

Verksamhetschef

Mejla Rana
Tel: 08-371616

vilson_nuza

Vilson Nuza

Operativ ledare

Mejla Vilson
Tel: 08-371616

Kontakta oss

Vi är här för skapa en trygg och positiv upplevelse för den enskilda individen. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig!

Lämna synpunkter eller klagomål

Har du generella synpunkter eller klagomål kan du anmäla det via formuläret nedan.

Jobba hos oss

Kontakta oss