En professionell ledsagare kan bidra till självständighet och trygghet

Anlita en ledsagare för personlig assistans via LSS

Ledsagning ledsagare

Ledsagare – ledsagning och avlösning via LSS

Vi på Assistansporten erbjuder ledsagning och följeslagarservice till personer i alla åldrar med funktionsnedsättning. Vi tror att det är viktigt att alla ska ha möjlighet att delta i olika aktiviteter och upplevelser, oavsett eventuella hinder.

Vi kan hjälpa till med praktiska saker som att boka biljetter och resor, samt att anpassa upplevelserna efter dina behov. Vi kan till exempel hjälpa till att boka platser med extra benutrymme om det är nödvändigt, eller att hitta tillgängliga platser om du använder rullstol.

Ledsagande efter individens behov

Vi tror också att sociala kontakter och aktiviteter är viktiga för ett rikt och meningsfullt liv. Därför kan vi hjälpa dig att delta i olika sociala aktiviteter och träffa nya människor, eller att delta i dina intressen och hobbies.

Våra ledsagare är vänliga och tålmodiga personer som lyssnar på dina önskemål och arbetar för att göra dina upplevelser så bekväma och positiva som möjligt.

Flexibla ledsagare

Vi kan erbjuda ledsagning och följeslagarservice både på dagtid och kvällstid, och på helger och helgdagar. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov och önskemål.

Våra ledsagare är också utbildade för att hantera olika situationer som kan uppstå under en ledsagning. Vi är medvetna om de risker och utmaningar som kan finnas vid olika platser eller aktiviteter, och vi arbetar för att säkerställa att du alltid känner dig trygg och säker.

Avlösning och ledsagning

Ledsagning:

Är till för dig, gammal som ung med funktionsnedsättning, för att kunna delta i olika aktiviteter som bio, teater, kurser, hälsa på vänner, bad, kontakt med myndigheter mm

Avlösning:

Är till för barn, ungdomar eller vuxna med funktionsnedsättning som bor tillsammans med sin familj. Avlösning utförs i hemmet för att vårdnadshavare eller den som sköter omvårdnaden ska få möjlighet till tid för t ex fritidsaktiviteter eller att göra något utanför hemmet. Du som fått någon av ovanstående insats beviljad har rätt att själv välja vem som ska stå för utförandet av insatsen. Kontakta oss om du vill veta mer!

Om du har speciella önskemål om vem som skall jobba hos dig tar vi hänsyn till dessa. Du får en och samma kontaktperson och tillgänglighet till oss mellan 7-22 alla dagar i veckan.

Hemtjänstutförare i Haninge, Tyresö, Huddinge och Stockholms kommun

Tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans i hela Sverige. IVO tillstånd även för hemtjänst, avlösning och ledsagning.
Mer information om oss hittar du här: Alla Bolag
Utbildad personal inom första hjälpen, demens och psykisk ohälsa. All vår personal omfattas av tystnadsplikt. Hos oss får Du alltid samma kontaktperson. Du har möjlighet att själv välja vilka som utför tjänsterna och få kontinuitet bland personalen. Vi sätter kunden i första rum och för oss är ingenting omöjligt!

Vi har som mål att erbjuda god kvalitet i vår verksamhet. Inget är så bra att det inte kan bli bättre och synpunkter och klagomål bidrar till att utveckla verksamheten. ge oss möjligheten att rätta till fel och brister genom att tala om vad du inte är nöjd med eller berätta vad vi gör som är bra!

Huvudkontor:
Markörgatan 10 136 44 Handen.
Öppettider vardagar: 07:00 – 16:00.
Telefon 07:00 – 22:00 alla dagar: 08-371616
info@assistansporten.se

Kontakta oss eller lämna dina synpunkter nedan

10 + 7 =